Termékek / Szolgáltatások szakterület szerint

Valamilyen terméket vagy szolgáltatást keres, de nem tudja a nevét? Akkor keressen szakterület szerint. A bioMérieux az Ön laboratóriumi munkájának fellendítése, valamint annak érdekében tervezte a műszereit, reagenseit, szoftvereit és szolgáltatásait, hogy a megfelelő embernek megfelelő időben biztosítsák a megfelelő eredményt.

 • Immunvizsgálat
  Az antigén-/antitestreakció alapján az immunvizsgálatok lehetővé teszik a fertőző kórokozók kimutatását és specifikus biomarkerek mérését. VIDAS®, bioNexia® és VIKIA® nevű termékcsaládunk kiemelkedő ezen a területen.
   
 • Mikrobiológia
  A világ vezető mikrobiológusaként tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nehézségekkel szembesülnek a mikrobiológiai laboratóriumok. Ilyen például a fokozódó antibiotikum-rezisztencia. VITEK®, VITEK® MS, API®, Previ® Color Gram, chromID® – csak néhány termékcsalád a mikroorganizmusok kimutatásának, azonosításának és érzékenységvizsgálatának területéről.
   
 • Molekuláris diagnosztika
  Molekuláris biológiai megoldásaink az extrakció, az amplifikáció és a kimutatás területét érintik. A technológia ma már lehetővé teszi számunkra a tünetalapú megközelítés alkalmazását és multiplex vizsgálatok biztosítását. Argene®, NucliSENS® eMag, Filmarray® nevű termékcsaládunk kiemelkedő ezen a területen.
   
 • Teljesítményirányítás
  A technológia csak egy a sok közül, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki laboratóriumából – a kirakós másik két lényeges elemét a folyamatok és az emberek jelentik. Önnel együttműködve a megoldások széles választékával állunk rendelkezésre, hogy laboratóriumával elérje a kívánt célokat. 
   
 • Laboratóriumi automatizálás
  Ez a terület a laboratóriumok egyre fontosabb megoldandó hatékonysági problémája napjainkban. A bioMérieux olyan termékeket/megoldásokat kínál, amelyek kielégítik azt az igényt, hogy egyre gyorsabb eredményeket kell elérni csökkenő költségek mellett, miközben a növekvő munkaterheket is bírni kell – tekintse meg, hogy milyen segítséget tudunk ehhez nyújtani!
Pioneering diagnostics