Cégünkről

2013-ban a bioMérieux elérte történetének egyik jelentős mérföldkövét, fennállásának 50. évfordulóját. Az eddig eltelt hosszú évek során fejlesztési törekvéseinket a globális közegészségügy javítása iránti úttörő lelkesedésünk és töretlen elköteleződésünk vezette. Jelenleg több mint 150 országban, 41 leányvállalaton és a disztribútorokból álló kiterjedt hálózaton keresztül a bioMérieux olyan diagnosztikai megoldásokat kínál, amelyek javítják a páciensek egészségét és biztosítják a fogyasztói biztonságot.

Olyan vizsgálatok fejlesztésén dolgozunk, amelyek magas orvostudományi értékkel képesek hozzájárulni az olyan területeken hozott döntésekhez, mint a fertőző betegségek, a szív- és érrendszert érintő vészhelyzetek és a daganatos betegségek célzott kezelése. Az ipari alkalmazásokat tekintve a szennyezési kockázatok megelőzésére kínálunk megoldásokat a mezőgazdasági, élelmiszeripari, gyógyszerészeti és kozmetikai termékekhez.

A laboratóriumokba is elhozzuk a fejlődést az automatizáció növelésével és az adatkezelés fejlesztésével, segítünk fokozni az egészségügyi struktúrák hatékonyságát, a laboratórium termelékenységét és az egészségügyi kiadások csökkentését.

A bioMérieux továbbra is úttörő szerepet szándékozik betölteni az innovációval és a diagnosztika jövőjének formálásával, választ adva a globális közegészségügy legfőbb kihívásaira.

Pioneering diagnostics